Politie zoekt contact met automobilist

zaterdag 13 februari 2016

Zutphen - De politie wil graag in contact komen met de automobilist die donderdagavond 11 februari rond 23.30 uur op de Houtwal zijn hulp aanbood aan een vrouw die daar werd belaagd door een man.

Een 61-jarige vrouw fietste rond 23.30 uur over de Houtwal en werd ter hoogte van het reclasseringskantoor door een voor haar onbekende man vastgepakt. De vrouw kwam half ten val en verweerde zich. Zij hield hier een pijnlijke schouder en heup aan over. Op het moment dat een donkerkleurige auto naast de vrouw stopte, rende de man weg. De man die de vrouw belaagde is ongeveer 20 jaar, 1,90 lang en heeft een tenger postuur. Hij droeg een donkere trainingsbroek, een donker trainingsjack met capuchon en witte sportschoenen. 

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de donkere auto. Het gaat om een man van ongeveer 50 jaar. De man heeft zwart haar en droeg een lange donkere winterjas . Hij wordt verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. 

2016073996

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Warnsveld | 112 alarmeringen Warnsveld | Goedkoop Tanken in Warnsveld | Supermarkten in Warnsveld | Weerbericht Warnsveld