Politie zoekt betrokkene en hulpverleners van ongeval

maandag 8 december 2014

Zutphen - De politie zoekt contact met de betrokkene en twee hulpverleensters die meer kunnen vertellen over een botsing die op maandag 1 december op de Oude IJsselbrug plaats vond. Tot nu toe is de identiteit van hen niet bekend en zij kunnen bellen met 0900-8844.

De botsing ontstond omstreeks 15.45 uur toen een 17-jarigemeisje uit de gemeente Brummen met haar snorscooter over de Oude IJsselbrugrichting de Hoven reed. Achterop zat haar jongere zusje.

Eerste hulp

Voor haar reed een man met een fietskarretje die nogalslingerde. Op het moment, dat zij hem inhaalde, week de man naar links uit enbotste het meisje tegen de reling van de brug. Zij liep een hoofdwond op tweevrouwen verleenden haar eerste hulp.

Man met fietskarretje en lang haar

De man met het fietskarretje, een man met lang haar en een mutsop, is wel even gestopt, maar heeft geen gegevens uitgewisseld. De politie heeftwel naar de man uitgekeken, maar hem tot nu toe niet aangetroffen. De getuigenheeft men ook nog niet gesproken.2014198768

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Warnsveld | 112 alarmeringen Warnsveld | Goedkoop Tanken in Warnsveld | Supermarkten in Warnsveld | Weerbericht Warnsveld