Man aangehouden voor poging woninginbraak

vrijdag 31 januari 2014

Harfsen - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 28 januari in Harfsen een 18-jarige man uit Sassenheim aangehouden op verdenking van woninginbraak.

De politie had rond 02.00 uur van een alerte getuige de meldingontvangen dat drie mannen mogelijk probeerden in te breken in een woning aan deZonnedauw in Harfsen. De gealarmeerde agenten gingen ter plaatsen en zagen bijde woning dat onder andere het sleutelkluisje was geforceerd. De sleutel ontbrakmaar men was de woning niet binnengeweest. De daders waren op dat moment alvertrokken.

De politie stelde hierop een onderzoek in en de omgeving werdafgezocht. Bij de zoektocht werden onder meer de politiehelikopter enspeurhonden ingezet. Op de Sporkenhout zagen agenten een man die aan hetdoorgegeven signalement voldeed. Zijn auto werd gecontroleerd waarbijinbrekersgereedschap werd aangetroffen. De Sassenheimer is hierop aangehouden opverdenking van betrokkenheid bij de poging woninginbraak.

De politie doet nog verder onderzoek naar de identiteit van detwee andere mannen die bij de woning waren gezien. Tegen de man uit Sassenheimwordt proces-verbaal opgemaakt.

(2014013287)

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Warnsveld | 112 alarmeringen Warnsveld | Goedkoop Tanken in Warnsveld | Supermarkten in Warnsveld | Weerbericht Warnsveld