Politie ontmantelt kwekerij hennepstekjes

vrijdag 17 januari 2014

Zutphen - De politie in Zutphen hield donderdag 16 januari een 55-jarige man zonder vaste woonplaats en een 36-jarige man uit Arnhem aan op verdenking van handel in softdrugs.

Een politieagent zag rond 15.00 uur een verdachte situatie op deGasthuiskamp in Zutphen. In een auto zaten twee mannen en er werden vanuit eenwoning dozen in de auto geladen. De politieagent besloot de verdachte auto tevolgen en vroeg ondertussen assistentie. Toen de politie de auto even later opde Burg. De Bruinstraat in Dieren controleerde, bleek dat er in de dozen bijna600 hennepstekjes zaten. Beide mannen zijn meteen aangehouden op verdenking vanhandel in softdrugs. De woning aan de Gasthuiskamp is hierop doorzocht en daartrof de politie een kwekerij voor hennepstekjes aan. De kwekerij is ontmanteld.De APK van de auto van de verdachte bleek te zijn verlopen en de auto isverbeurd verklaard. Ook bleek de bestuurder nog openstaande boetes te hebben.Beide verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor.

2014007898

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Warnsveld | 112 alarmeringen Warnsveld | Goedkoop Tanken in Warnsveld | Supermarkten in Warnsveld | Weerbericht Warnsveld