Jongeman loopt brandwonden op; politie stelt onderzoek in.

donderdag 1 juli 2010

De politie stelt een onderzoek in naar een incident dat in de nacht van woensdag op donderdag 1 juli tussen 01:00 en 02:00 uur heeft plaatsgevonden op de Stationsstraat in Zutphen. Een 18-jarige jongen uit Zutphen heeft hierbij brandwonden opgelopen aan gezicht en armen.
De politie kreeg omstreeks 02.50 uur een melding van het Gelreziekenhuis in Zutphen dat daar een jongeman werd behandeld aan brandwonden op zijn gezicht en armen had. Mogelijk had hij deze wonden opgelopen door tegen hem gebruikt geweld. Agenten hebben in het ziekenhuis het 18-jarige slachtoffer gesproken. Het slachtoffer heeft verklaard dat hij onderweg vanaf het Stationplein, via de Stationsstraat ter hoogte van de Lokenstraat plotseling brandende vloeistof in zijn gezicht gegooid/gespoten kreeg. Met zijn armen heeft de jongen geprobeerd de vlammen te doven. Vervolgens hoorde hij dat meerdere personen via de Lokenstraat in de richting van het Basseroord renden. De jongen heeft zichzelf gemeld bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. De politie is een uitgebreid onderzoek begonnen. In het kader van het onderzoek naar dit incident is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. Men kan hiervoor contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Als u anoniem wenst te blijven kan dit via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Warnsveld | 112 alarmeringen Warnsveld | Goedkoop Tanken in Warnsveld | Supermarkten in Warnsveld | Weerbericht Warnsveld